Over Laura

Als schrijvende journalist maak ik verhalen met een speciaal oog voor duurzaamheid, consumptie en ambachten. Van een persoonlijk interview waar iemand zichzelf en diens missie opeens zwart op wit ziet tot een artikel over een baanbrekende innovatie, vertaald voor een lezer die geen specialist is. Ook heb ik ruime ervaring in communicatie voor non-profits. Eindredactie nodig? Ook dat kan ik.

Favoriet

Natuurlijk heb ik  favoriete onderwerpen. Zo houd ik van schrijven over onze relatie met spullen en handvaardigheden. Verhalende technieken pas ik graag toe in mijn artikelen. Ik voel mensen met plezier aan de tand over hun drijfveren en ik kan ook best een boom opzetten over duurzaamheid in het dagelijks leven.

Ervaring

Sinds 2017 schrijf ik journalistieke artikelen en verhalen voor verschillende media, Ook schrijf en redigeer ik graag teksten, van website tot jaarverslagen.

Zoek je meer strategie? Ik denk graag mee over hoe je communiceert, waar en waarom. Hiermee ben ik weer terug bij mijn liefde voor taal en verhalen in woord en beeld, gestoeld op een journalistieke opleiding en met jaren ervaring als redacteur bij het NIW.

Op de homepagina vind je een aantal artikelen uit mijn portfolio.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op!